5 Aralık 2011 Pazartesi

KAHVALTILIK BAYAT EKMEK PİZZASI

Malzemeler:
3 yumrta
1  t.k. domates salcası
1 çay k. biber salçası
sucuk(3`te 1`ini kullandım)
salam (salamı da çok az kullandım)
yaklaşık 100 gr beyaz peynir
1y.k. sıvı yağ
istediğiniz ölçüde kekik, karabiber ve tuz kullanabilirsiniz
ekmek dilimlerin üzerini kapatacak kadar kaşar peyniri
1 s.b su
1 adet bayat ekmek
Yapılşı:
kaşar peynirdışında tüm malzemeleri karıştırın ekmek dilimlerine sürün .fırın tepsisinin altına varsa yağlı kağıt koyun 240 derece önceden ısıtılmış fırında 15 dk pişirin fırından çıkartığınız ekmeklerin üstüne ince dilimlediğiniz kaşarpeynirleri koyup fırında kaşarlar eriyince çıkarın bayat ekmeklerin ziyan olmaması için  çok pratik bir tarif
Yorum Gönder