1 Ekim 2014 Çarşamba

MOZAİK PASTA


Malzemeler:

1 p.k. pötibör bisküvi
1 s.b pudra şekeri
2 y.k. kakao
1 y.k tereyağı
1 çay b. süt

kreması için;
1 pk. pasta kreması
1,5 s.b. süt

Yapılışı:
Tereyağını eritin , 1 çay b. süt ve kakaoyu  ekleyip karıştırarak kaynatın kaynamaya başlayınca pudra şekerini ekleyin ateşten alın elinizle irice kırdınız bisküvilerin üzerine dökün yoğurun bisküvi ve sos birbirini buluncaya kadar yoğurun . Altına streç film serdiğiniz tepsiye yayın.
Pasta kreması ve sütü ayrı bir yerde çırpın krema kıvamına gelince   tepsiye serdiğiniz bisküvili karışımın üstünü tam kapatacak şekilde yayın streç filmi arada bırakmayacak şekilde rulo yapın  en az 2 saat buzdolabında dinlendirin. Bir gün önceden hazırlarsanız kendini daha iyi tutar.
Yorum Gönder